הסיפור שלנו

בכור ושושי הם אב ובת שמנהלים מסעדה משפחתית – טריפולטאית אמיתית.

המסעדה התחילה לפני כמעט חמישים שנה בתור דוכן קטן בשוק של פרדס כ”ץ כשבכור הכין בוריק טריפולטאי (בצק עלים ממולא תפוחי אדמה או ביצה) לעוברים והשבים. עם הדרישה המקומית התחיל בכור להכין גם מנות נוספות כמו קוסקוס, מפרום, אורז ושעועית וכעבור מספר שנים עבר למסעדה גדולה עם מקומות ישיבה להנאת הלקוחות.

הסניף התל אביבי נפתח לפי כשמונה שנים והוא מגיש מגוון רחב של מנות טריפולטאיות: מפרום, צ’רשי (ממרח דלעת שמוגש לרוב עם לחם) חריימה, קוסקוס, שעועית, קציצות, תבשילי בשר או עוף עם ירקות ועוד..

בשעות הצהריים המסעדה מלאה בלקוחות שנכנסים רעבים ויוצאים שבעים ומרוצים מהאוכל הטרי והביתי שמוגש.

התפריט הטריפולטאי פשוט ומזמין והשירות חם ולבבי.
המסעדה מבצעת גם משלוחים.